JCDecaux Empire State Building
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 02 ESB twilight close up.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 03 staircase.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 04 hallway interior perspective.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 05 hallway office desks.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 06 couch overhead.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 07 work stations.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 08 glass office corner .jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 09 led corner strip detail.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 10 break room interior.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 11 break room exterior.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 12 moss lamp detail.jpg
       
     
 The brief was to create a beautiful, thoughtful workplace that would express JCDecaux's commitment to excellence in design and innovation, for both their clients and their staff. Occupying two floors near the top of the Empire State Building, JCDecaux's new North American headquarters was conceived as a showcase for the importance of design for the world's leading outdoor advertising company. An important benefit was the two contiguous floors which allowed JCDecaux to create a memorable double-height arrival and reception space that serves as an exciting point of reference for the new headquarters.  It was a priority to both architect and client that a striking design be married to an engaging, stimulating, and affirming workplace. Like the elegance in which their clients’ advertising is displayed around the world, the subtle textures and precise details of the new offices display sophistication and refinement. The quietly elegant palette of white, grey and black is accented with a deep scarlet used on the metal furniture, the color discretely tying the new design back to the historical metal windows and the history of the building.  The project is certified LEED Version 4, the new standard for efficiency and environmental design.
       
     
JCDecaux Empire State Building
       
     
JCDecaux Empire State Building

“Studio DuBois gave us a stunning workplace that perfectly suits our needs. Bravo!”

DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 02 ESB twilight close up.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 03 staircase.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 04 hallway interior perspective.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 05 hallway office desks.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 06 couch overhead.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 07 work stations.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 08 glass office corner .jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 09 led corner strip detail.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 10 break room interior.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 11 break room exterior.jpg
       
     
DuBois JCDecaux Empire State Building modern office 12 moss lamp detail.jpg
       
     
 The brief was to create a beautiful, thoughtful workplace that would express JCDecaux's commitment to excellence in design and innovation, for both their clients and their staff. Occupying two floors near the top of the Empire State Building, JCDecaux's new North American headquarters was conceived as a showcase for the importance of design for the world's leading outdoor advertising company. An important benefit was the two contiguous floors which allowed JCDecaux to create a memorable double-height arrival and reception space that serves as an exciting point of reference for the new headquarters.  It was a priority to both architect and client that a striking design be married to an engaging, stimulating, and affirming workplace. Like the elegance in which their clients’ advertising is displayed around the world, the subtle textures and precise details of the new offices display sophistication and refinement. The quietly elegant palette of white, grey and black is accented with a deep scarlet used on the metal furniture, the color discretely tying the new design back to the historical metal windows and the history of the building.  The project is certified LEED Version 4, the new standard for efficiency and environmental design.
       
     

The brief was to create a beautiful, thoughtful workplace that would express JCDecaux's commitment to excellence in design and innovation, for both their clients and their staff. Occupying two floors near the top of the Empire State Building, JCDecaux's new North American headquarters was conceived as a showcase for the importance of design for the world's leading outdoor advertising company. An important benefit was the two contiguous floors which allowed JCDecaux to create a memorable double-height arrival and reception space that serves as an exciting point of reference for the new headquarters.

It was a priority to both architect and client that a striking design be married to an engaging, stimulating, and affirming workplace. Like the elegance in which their clients’ advertising is displayed around the world, the subtle textures and precise details of the new offices display sophistication and refinement. The quietly elegant palette of white, grey and black is accented with a deep scarlet used on the metal furniture, the color discretely tying the new design back to the historical metal windows and the history of the building.

The project is certified LEED Version 4, the new standard for efficiency and environmental design.