Danese Gallery
       
     
Danese Gallery 2 5x4.jpg
       
     
Danese Gallery 5 1x1.jpg
       
     
Danese Gallery 6 5x4.jpg
       
     
Danese Gallery 4 4x5.jpg
       
     
 We converted this high-ceilinged photo studio into a generous, inviting gallery environment with flexible spaces filled with great natural light. Simple, elegant proportions and details create a flattering environment for large and small paintings, drawings and sculpture.   New skylights set up high in the existing structure wash the spaces with diffuse north light. The original oversized wood trusses and patinated hardwood floors add texture, warmth and specificity to both the exhibition and work spaces.   The offices, viewing room, library, storage and work areas all benefit from the same qualities of generous space, precise detailing and abundant natural light.
       
     
Danese Gallery
       
     
Danese Gallery

“The incredible quality of light and the quiet elegance of the galleries exceeded our very high expectations.”
Renato Danese, Owner

Danese Gallery 2 5x4.jpg
       
     
Danese Gallery 5 1x1.jpg
       
     
Danese Gallery 6 5x4.jpg
       
     
Danese Gallery 4 4x5.jpg
       
     
 We converted this high-ceilinged photo studio into a generous, inviting gallery environment with flexible spaces filled with great natural light. Simple, elegant proportions and details create a flattering environment for large and small paintings, drawings and sculpture.   New skylights set up high in the existing structure wash the spaces with diffuse north light. The original oversized wood trusses and patinated hardwood floors add texture, warmth and specificity to both the exhibition and work spaces.   The offices, viewing room, library, storage and work areas all benefit from the same qualities of generous space, precise detailing and abundant natural light.
       
     

We converted this high-ceilinged photo studio into a generous, inviting gallery environment with flexible spaces filled with great natural light. Simple, elegant proportions and details create a flattering environment for large and small paintings, drawings and sculpture.

New skylights set up high in the existing structure wash the spaces with diffuse north light. The original oversized wood trusses and patinated hardwood floors add texture, warmth and specificity to both the exhibition and work spaces.

The offices, viewing room, library, storage and work areas all benefit from the same qualities of generous space, precise detailing and abundant natural light.